MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY
Welcome on the PES-1MALAYSIA
To take full advantage of everything offered by our forum, If you are already a member please login

http://pes-1malaysia.com/login.forum

Join our community

http://pes-1malaysia.com/profile.forum?mode=register
MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY

PES Patch|Pes2012 Patch|Patch MSL 2013|Patch MSL 2012|MSL Patch by PES-1MAS|Pes2013 Patch Malaysia|PES2012 Patch Malaysia|Team Malaysia|Pes2013 Patch|Kits|Menu|Editing Tools|Graphics|Faces|Team Malaysia|Pes Malaysia|Patch Malaysia|Pes2013 MSL Patch|

Facebook 1 Malaysia
Latest Topics
Topic
History
Written by
Is It Ok To Buy Facebook Likes
Game Of Thrones Staffel 3 Hit
The Lion King SIMBAS MIGHTY ADVENTURE FOR PC Download.rar
Zooskool 8 Dogs In One Day
Zooskool 8 Dogs In One Day
{Windows 7 Ultimate SP1 X86-x64 BG-EN IE10 April 2013}
Remas Toket 3gp
NFS Undercover Rus Full [tfile.ru]
Silver The Hedgehog - World's Collide
UltraISO Premium Edition 9.35.2716 RUS
Tue Nov 18, 2014 9:48 am
Sun Jun 08, 2014 11:18 am
Sun Jun 08, 2014 12:51 am
Sat Jun 07, 2014 8:59 pm
Sat Jun 07, 2014 8:57 pm
Sat Jun 07, 2014 11:21 am
Sat Jun 07, 2014 5:21 am
Fri Jun 06, 2014 7:23 am
Fri May 30, 2014 2:03 pm
Thu May 29, 2014 4:18 am
pmqcondeo
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam

You are not connected. Please login or register

PERTANDINGAN MEMBUAT BAJU PES-1MALAYSIA(JOM UNDI SEKARANG!!!)

Go to page : 1, 2  Next

MANAKAH T-SHIRT PES-1MALAYSIA YANG TERBAIK???

0% 0% [ 0 ]
13% 13% [ 2 ]
50% 50% [ 8 ]
25% 25% [ 4 ]
6% 6% [ 1 ]
6% 6% [ 1 ]
Total Votes : 16

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
Salam...n Salam 1malaysia..



Disini....pihak kami ingin menganjurkan pertandingan design t-shirt pes1-malaysia ( Berkolar atau tidak berkolar)...

SUDAH TUTUP!!!

Syarat2:

1-kena ada url www.pes-1malaysia.com
2-logo pes-1malaysia....boleh reka sendiri (ikut kreativiti anda)
3-slogan..,ikut kreativiti anda...melambangkan pes-1malaysia...

Ganjaran kepada pemenang:

1-Baju pes1-malaysia
2-duit topup rm20

Pemenang akan ditentukan melalui undian

*Sila Promote Kpd org yg pandai edit baju*




T-SHIRT PES-1MALAYSIA YANG BERJAYA MEMASUKI PERTANDINGAN YANG DIADAKAN,TAHNIAH DIUCAPKAN YANG MENGAMBIL BAHAGIAN;
UNDIAN AKAN DIBUAT MULAI HARI INI SELAMA SEBULAN,HARAP SEMUA MEMBERS MENGAMBIL BAHAGIAN,SETIAP UNDI AMAT BERHARGA..BUATLAH PILIHAN TERBAIK..TQ




TAHNIAH PEMENANG DESIGN T-SHIRT iaitu KrulAmirul

T-Shirt by KrulAmirul



Last edited by pijan08 on Thu Apr 05, 2012 11:43 am; edited 3 times in total


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
mesti join!

Joe shah


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
kalo dh siap nk post kt mn..???

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
Post ja dekat sini . ..
aku nak cuba larh.

Edit : Ni Entry Aku .. Ada Apa² cadangan untuk penambahbaikan sila post dan comment di sini ..



Apa korang rasa Motto terbaik untuk Pes-1Malaysia ??
Aku pun pening fikir motto ni .. buat masa ini aku guna
Tempat Berkumpul Para Gamer PES Di Malaysia .
So,ada apa² cadangan, sila comment .. terima kasih



Last edited by Robinson22 on Thu Jan 26, 2012 12:24 pm; edited 1 time in total

rahman98

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
nak design baju kat mane ? pliiss~ hrp balas

noob here

6kit 2011? on Thu Jan 26, 2012 2:04 pm

aqsede

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
memang dah lps erk?

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
@aqsede
hari ini sehingga 17/3/2012
kan Admin dah beritahu..start dua hari kelmarin sehingga 17/3/12.
Admin silap post tu ..
Typo kot ..

@
rahman98
Software nak design baju ka ? or nak post dekat mana ??

Kamarul Karkz

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
bila dh siap nk post kat mane??hrp bls....


_______________________________________________________________________________________________

http://pesmalaysiapcediting.blogspot.com/

Shark

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies


ni ke logo PES-1Malaysia?

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
@Kamarul Karkz
Boleh post dekat sini.
@
Shark
2-logo pes-1malaysia....boleh reka sendiri (ikut kreativiti anda)
tak tahu la nak kata logo tu ..
anyways..nak pakai yang tu boleh..nak reka sendiri pun boleh.

Kamarul Karkz

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
Robinson22 wrote:@Kamarul Karkz
Boleh post dekat sini.
@
Shark
2-logo pes-1malaysia....boleh reka sendiri (ikut kreativiti anda)
tak tahu la nak kata logo tu ..
anyways..nak pakai yang tu boleh..nak reka sendiri pun boleh.


thank robinson22


_______________________________________________________________________________________________

http://pesmalaysiapcediting.blogspot.com/

mr3zza

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
Ni t-shirt yg aku buat simple je buat hrp korang suka and kalau ada apa2 yg korang nk aku ubah dlm design aku ni korang ckp je k...

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
mr3zza wrote:Ni t-shirt yg aku buat simple je buat hrp korang suka and kalau ada apa2 yg korang nk aku ubah dlm design aku ni korang ckp je k...

bro ade template bju yang kosong x..aq pon nak buat baju..tpi xde template... Maaf Maaf

mr3zza

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
KrulAmirul wrote:
bro ade template bju yang kosong x..aq pon nak buat baju..tpi xde template...

search je kat google T-shirt template confirm dpt punya

Kamarul Karkz

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
perghh cntk rezza bt!!!



Last edited by Kamarul Karkz on Fri Jan 27, 2012 12:50 pm; edited 1 time in total


_______________________________________________________________________________________________

http://pesmalaysiapcediting.blogspot.com/

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
Pergh..Cun tu Rezza buat ..

mr3zza

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
Thx guys...alaa simple je ni hehe

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
ni baju yang aq buat..sory sebab nmpak mcm serabut ckit..hrp korang suke.. ^^

muhd khairul azwa

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
ni ok x....slogan "dia di sini bermulanya pes 1 malaysia"

ciputhegooner

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
salam...pergh....smart2..
dua2 lawa..yg KrulAmirul tu,cuba kecilkan gambar harimau & letak kt bahagian tepi dada..sbb nambak serabut ckit kalau besar..btw,gud job!!


_______________________________________________________________________________________________


ONCE A GUNNER, ALWAYS A GUNNER
HAVE A VISIT TO MY BLOG FOR MORE INFO
http://ciputhegooner.blogspot.com

rahman98

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
mr3zza wrote:Ni t-shirt yg aku buat simple je buat hrp korang suka and kalau ada apa2 yg korang nk aku ubah dlm design aku ni korang ckp je k...

bro..kat mane kau buat ?? bg tau pliss~!

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
rahman98 wrote:
mr3zza wrote:Ni t-shirt yg aku buat simple je buat hrp korang suka and kalau ada apa2 yg korang nk aku ubah dlm design aku ni korang ckp je k...

bro..kat mane kau buat ?? bg tau pliss~!
gune Photoshop lah bro

rahman98

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
KrulAmirul wrote:
rahman98 wrote: bro..kat mane kau buat ?? bg tau pliss~!
gune Photoshop lah bro
aq bukan ape bro..aq mmg fail bab2 photoshop nii..hehe

clewi98

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
KrulAmirul wrote:
mr3zza wrote:Ni t-shirt yg aku buat simple je buat hrp korang suka and kalau ada apa2 yg korang nk aku ubah dlm design aku ni korang ckp je k...

bro ade template bju yang kosong x..aq pon nak buat baju..tpi xde template...





kalau boleh letak logo harimau malaya....sekadar memberi pendapat...

karokgnet1412


PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
ni first entry ak....harap korg suma ska...sori kalau x lawa...ak pon baru berjinak2 dlm bab2 design2 ni....


Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum