MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY
Welcome on the PES-1MALAYSIA
To take full advantage of everything offered by our forum, If you are already a member please login

http://pes-1malaysia.com/login.forum

Join our community

http://pes-1malaysia.com/profile.forum?mode=register
MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY

PES Patch|Pes2012 Patch|Patch MSL 2013|Patch MSL 2012|MSL Patch by PES-1MAS|Pes2013 Patch Malaysia|PES2012 Patch Malaysia|Team Malaysia|Pes2013 Patch|Kits|Menu|Editing Tools|Graphics|Faces|Team Malaysia|Pes Malaysia|Patch Malaysia|Pes2013 MSL Patch|

Facebook 1 Malaysia
Latest Topics
Topic
History
Written by
Is It Ok To Buy Facebook Likes
Game Of Thrones Staffel 3 Hit
The Lion King SIMBAS MIGHTY ADVENTURE FOR PC Download.rar
Zooskool 8 Dogs In One Day
Zooskool 8 Dogs In One Day
{Windows 7 Ultimate SP1 X86-x64 BG-EN IE10 April 2013}
Remas Toket 3gp
NFS Undercover Rus Full [tfile.ru]
Silver The Hedgehog - World's Collide
UltraISO Premium Edition 9.35.2716 RUS
Tue Nov 18, 2014 9:48 am
Sun Jun 08, 2014 11:18 am
Sun Jun 08, 2014 12:51 am
Sat Jun 07, 2014 8:59 pm
Sat Jun 07, 2014 8:57 pm
Sat Jun 07, 2014 11:21 am
Sat Jun 07, 2014 5:21 am
Fri Jun 06, 2014 7:23 am
Fri May 30, 2014 2:03 pm
Thu May 29, 2014 4:18 am
pmqcondeo
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam

You are not connected. Please login or register

Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next

Malaysia Patch 2012 version 2.0 Adalah

69% 69% [ 392 ]
23% 23% [ 128 ]
8% 8% [ 47 ]
Total Votes : 567

Go down  Message [Page 3 of 21]

1Pes 2012 Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Tue Jan 03, 2012 12:41 pm

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
First topic message reminder :

PES-1MALAYSIA v2.0!!!
Spoiler:



















UPDATE/NEW:
-Malaysia replace dengan pasukan New Zealand
-Malaysia anthem diletakkan
-Peta Malaysia betul
-Muka pemain-pemain Malaysia betul
-Sebahagian muka liga Super betul
-Liga Super Malaysia replace dengan liga portugal
-Peta Liga Super betul
-Sebahagian baju baru untuk liga Super
-Perpindahan terbaru dan logo liga super 2012
-Semua logo HD
-Intro Malaysia dan Menu Malaysia ditambah
-Chant Malaysia,Terengganu,T-Team,Kelantan Ditambah
-Lagu Patriotik Malaysia ditambah
-Stadium Kelantan,Terengganu,T-Team,Sabah,Selangor dan Nasional Bukit Jalil ditambah
- Correct Names for everything.
- Correct emblems and flags for all teams.
- Bundesliga replaces PES league fake teams.
- Real Leagues in 2D league-nPower
- No duplicated players.
- Updated transfers.
- Includes Konami exe 1.3
- Unlocked all extras and max GP points.
- Added new balls.
- Added new boots.
- Added new faces.
- Updated incorrect kits.
- PES-1MALAYSIA full GDB folder
- Complete 32 champions league teams.
- And much more…

Installation:
1. Unrar files.
2. run (Setup PES-1MALAYSIA v2.0.exe) and choose Install.
3.PLAY
* no previous versions needed.
* no konami updates needed.
* recommend removing any previous versions for disk space.
* running the game as admin might be required.

CREDITS:
PES-1MAS TEAM AND ALL MEMBERS PES-1MAS,
pijan08,rosnazli,shark,karokgnet1412,mr3zza,Asyraf07,SyedJengsebong,$Y@F!q96ed!t,amankickoff,metay,ciputhegooner,karokgnet1412,KrulAmirul,onetkun,Robinson22,
All Songs Malaysia,
All Editing Tools,
*Sesiapa yang tidak ada dalam list credits pm aq..

LINK DOWNLOAD!!!
PASSWORD-fadesz

Wait 10 Second..

*Update link for renew domain


*HARAP KORANG ENJOY DGN PATCH TERBARU INI..SUPPORT MY BLOG N FORUM*



Last edited by pijan08 on Sun Apr 15, 2012 7:05 am; edited 6 times in total


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

ifan97

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
aq xde khairul fahmi....gk mana ntah sesat

ifan97

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
asal bnyk pemain malaysia aq xde....dia cmpur sekali ngn omputih pnya pemain

53Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Thu Jan 05, 2012 11:28 am

rockafellaboyz

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
apesal aq pnye controller mcm pes ni tk detect? tolong. pes 11 ok jee. Monyet

Roxentlyz97

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
update baju perak



anthraxs

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
thanks tuk patch ini..terbaek..all working fine...sape2 yg masih ada masalah tu mgkin korang guna data pack selain data pack1.0...so yg dah update g 2.0 tu kena undo balik g 1.0 la...lagi satu camna nak tukar lagu ni yek??rasa cam nak berkawad ja bile dgr lagu2 patriotik ni?

yd_hon88

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
bro..
i dah download semua file dari mediafire dan dah install ikut arahan..tapi xde team malaysia lagi..i hanya dpt badge n kit yg updated.transfer x update lagi.lepas tu i install pula malaysia patch 2012 1.0 tapi x dpt team malaysia jugak. pls tunjuk cara..thx!

syafiq14

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
kena guna 1.00 ???
nerghh tukar pulak hahah Uwaa

58Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Thu Jan 05, 2012 10:58 pm

tuanzz77


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
tk pyhla install malaysia patch 1.0..tu patch lama..install yg version 2.0 ne je yg latest..tk compatible klw cmpur version 1.0 ngn 2.0..

faiz_w


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
salam,
sblum ni saya pakai PESEDIT patch 2.4 dgn fix 2.4.2.. Datapack saya 1.00 version 1.02. Bile saya install PES1Msia ni...saya delete dulu folder kitserver dalam folder game PES2012...pastu baru install PES1Msia ni...
Lepas tu...smue baik cantik, player smue ade...logo da cantik smue...tapi takde lagu negaraku ngan Chants fan plak....siap kluar lagu negara mane ntah...

Agaknye ape lagi kekurangan ya, para modders sekalian? BTW, sekarang ni tgh uninstall bali game sy...siap delete smue file save kat my document/KONAMI tu... and tgh try try reinstall balik...will update da result ok ke tak...

faiz_w


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
anthraxs wrote:thanks tuk patch ini..terbaek..all working fine...sape2 yg masih ada masalah tu mgkin korang guna data pack selain data pack1.0...so yg dah update g 2.0 tu kena undo balik g 1.0 la...lagi satu camna nak tukar lagu ni yek??rasa cam nak berkawad ja bile dgr lagu2 patriotik ni?



hehe...stuju lagu berkawad tu....padahal tgh pakai team chelsea...keke...
Bro try check lagu2 tu smue dalam kitserver\pesedit\img\dt02.img... bro akan nampak nama2 file music_xx.adx tu...tu smue lagu2 yang ditambah or diubah dalam mana2 patch PES 2012. nak tau list2 lagu..bukak file songs.txt dlm kitserver\pesedit.. ha, edit la ape yg bro nak... nak tau lebih detail... bleh google how to edit background music PES2012... youtube pun ada....

BTW, tuan tanah, bleh bgtau hambe mane file2 logo bendera pasukan negara yg bulat2 tu? sy cadang nak ubah bubuh bendera yg lame balik...sbb mase kat padang sbelum lawan nampak lain macam plak bendera tu...(sbb kat menu bentuk die bulat kan ) :)..

Oh ye, sy masih lom dpt solve masalah takde lagu negaraku ngan chants tu.

terime kasey!

faiz_w


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
salam, update:

Saya da uninstall, reinstall game PES 2012...dan tanpa buang masa terus install PES 1 Msia ni.... result sama macam sblum ni... logo smue, player smue, team LIGA SUper --> OK, tapi lagu negaraku gagal kedengaran... --> kluar lagu negara lain (rasenye lagu asal New Zealand), chants ada... rupenye ade 2 file chants ye :) ) saya try replace unnamed_39.bin drpd folder kitserver\PES-1MALAYSIA\img\dt01.img ke file dt01.img dalam folder PES 2012\img.... terus mase game tak keluar ape2 lagu pun.

Harap dapat tolong bgtau ape kekurangan lagi.

Lagi satu, masa main Become a Legend...bila select nationality Malaysia, ada problem, kalo bukak nationality New Zealand ada bendera tanda pangkah kat situ...bila saya select nationality New Zealand (kununnye dgn harapan still dapat load team malaysia, ada problem tak bleh view team negara sendiri. Harap dapat fix kekurangan ni.... terima kasih

(PS: Datapack yg digunakan... tgok tulis kat awal2 tu Datapack 1.00 ver 1.03, patutnya da takde masalah, boleh saya tau korang pakai kitserver version ape/ PESEDIT version ape?)



Last edited by faiz_w on Fri Jan 06, 2012 9:21 am; edited 2 times in total

syafiq14

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
mcam mna nk uninstall blik patch nie... :D
Malu

faiz_w


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
syafiq14 wrote:mcam mna nk uninstall blik patch nie... :D

saya uninstall je dari control panel> remove program... unistall je game PES 2012....smue hilang da..

pastu baru reinstall balik game original tu..

pada admin, harap dpt bantu masalah BAL ngan tak keluar lagu negaraku tu

rockafellaboyz

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
syafiq14 wrote:mcam mna nk uninstall blik patch nie... :D
Malu




delete je folder kitserver tu dlm folder pes 2012/ Menari

65Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Fri Jan 06, 2012 10:01 am

ombak jernih

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
tolong......

nape ble pas install aku nk main,die ckp pes not installed?
nak kena install pes 2012 dlu ke?

66Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Fri Jan 06, 2012 10:25 am

syafiq14

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
ombak jernih wrote:tolong......

nape ble pas install aku nk main,die ckp pes not installed?
nak kena install pes 2012 dlu ke?

ye...

67Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Fri Jan 06, 2012 10:32 am

ombak jernih

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
tq.ada x link?sbb post2 sblm ni aku dah try, tp sume dah kena remove.

68Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Fri Jan 06, 2012 10:38 am

faiz_w


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
faiz_w wrote:salam, update:

Saya da uninstall, reinstall game PES 2012...dan tanpa buang masa terus install PES 1 Msia ni.... result sama macam sblum ni... logo smue, player smue, team LIGA SUper --> OK, tapi lagu negaraku gagal kedengaran... --> kluar lagu negara lain (rasenye lagu asal New Zealand), chants ada... rupenye ade 2 file chants ye :) ) saya try replace unnamed_39.bin drpd folder kitserver\PES-1MALAYSIA\img\dt01.img ke file dt01.img dalam folder PES 2012\img.... terus mase game tak keluar ape2 lagu pun.

Harap dapat tolong bgtau ape kekurangan lagi.

Lagi satu, masa main Become a Legend...bila select nationality Malaysia, ada problem, kalo bukak nationality New Zealand ada bendera tanda pangkah kat situ...bila saya select nationality New Zealand (kununnye dgn harapan still dapat load team malaysia, ada problem tak bleh view team negara sendiri. Harap dapat fix kekurangan ni.... terima kasih

(PS: Datapack yg digunakan... tgok tulis kat awal2 tu Datapack 1.00 ver 1.03, patutnya da takde masalah, boleh saya tau korang pakai kitserver version ape/ PESEDIT version ape?)


jadi mmg xde solution la utk masalah ni?

69Pes 2012 Re: Malaysia Patch 2012 version 2.0 Released !!! on Fri Jan 06, 2012 11:34 am

slay7276


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
pes 1malaysia ni ganggu x pesedit patch 2.5

fadesz

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
slay7276 wrote:pes 1malaysia ni ganggu x pesedit patch 2.5
xganggu...

piedot86

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
salam..aku dah download smua..tapi data pack 1.00 xda..sape2 plz uploadkan

fadesz

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
piedot86 wrote:salam..aku dah download smua..tapi data pack 1.00 xda..sape2 plz uploadkan
mediafire.com ?li8a9mkzy3yzgjw

Angahaz23

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
assalamualaikum,,tolong fix part 2 kat file hosting deposit files sbab die kluar nie Such file does not exist or it has been removed for infringement of copyrights.haaa...cmtu rrr....Aku dan download 5 part dah nie....xsabar nk installl patch PES-1MALAYSIA_v2.0 nie...tgok screenshot pun dah cntik...blum dalam lgi mesti best...terbaik rrr....selamat maju jaya untuk pes patch maker kat malaysia nie....lpas tu lgi satu klu aku install pes 2012 bleh install trus ke patch nie....ke kna install pes edit....sory r bnyak soalan...aku xtau so aku tnye yg lbih pakar...thanx

fadesz

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
Angahaz23 wrote:assalamualaikum,,tolong fix part 2 kat file hosting deposit files sbab die kluar nie Such file does not exist or it has been removed for infringement of copyrights.haaa...cmtu rrr....Aku dan download 5 part dah nie....xsabar nk installl patch PES-1MALAYSIA_v2.0 nie...tgok screenshot pun dah cntik...blum dalam lgi mesti best...terbaik rrr....selamat maju jaya untuk pes patch maker kat malaysia nie....lpas tu lgi satu klu aku install pes 2012 bleh install trus ke patch nie....ke kna install pes edit....sory r bnyak soalan...aku xtau so aku tnye yg lbih pakar...thanx
download la guna mediafire...bole trs install,xpyh pki pesedit pun bole...

Angahaz23

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
lupe nk ckap aku nie pakai wireless pas2 klu mediafire,hotfile diaorang block x leh bkak langsung...megaupload xleh...tolong upload part 2 tu kat deposit file atau pn filesonic bleh bro..

Sponsored content


Back to top  Message [Page 3 of 21]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum