MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY
Welcome on the PES-1MALAYSIA
To take full advantage of everything offered by our forum, If you are already a member please login

http://pes-1malaysia.com/login.forum

Join our community

http://pes-1malaysia.com/profile.forum?mode=register
MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY

PES Patch|Pes2012 Patch|Patch MSL 2013|Patch MSL 2012|MSL Patch by PES-1MAS|Pes2013 Patch Malaysia|PES2012 Patch Malaysia|Team Malaysia|Pes2013 Patch|Kits|Menu|Editing Tools|Graphics|Faces|Team Malaysia|Pes Malaysia|Patch Malaysia|Pes2013 MSL Patch|

Facebook 1 Malaysia
Latest Topics
Topic
History
Written by
Is It Ok To Buy Facebook Likes
Game Of Thrones Staffel 3 Hit
The Lion King SIMBAS MIGHTY ADVENTURE FOR PC Download.rar
Zooskool 8 Dogs In One Day
Zooskool 8 Dogs In One Day
{Windows 7 Ultimate SP1 X86-x64 BG-EN IE10 April 2013}
Remas Toket 3gp
NFS Undercover Rus Full [tfile.ru]
Silver The Hedgehog - World's Collide
VMware Workstation 7.1.4 Build 385536 Final
Tue Nov 18, 2014 9:48 am
Sun Jun 08, 2014 11:18 am
Sun Jun 08, 2014 12:51 am
Sat Jun 07, 2014 8:59 pm
Sat Jun 07, 2014 8:57 pm
Sat Jun 07, 2014 11:21 am
Sat Jun 07, 2014 5:21 am
Fri Jun 06, 2014 7:23 am
Fri May 30, 2014 2:03 pm
Fri May 30, 2014 6:21 am
pmqcondeo
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
lizabian

You are not connected. Please login or register

Cadangan/Sumbangan Anda Untuk Patch Baru(DIPERLUKAN)

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
Salam 1Malaysia

Seperti dimaklumkan,aq nok buat patch baru,jadi aq perlukan cadangan semua member utk patch baru dan sumbangan anda semua,seperti cadangkan:
1.walpaper(utk menu)
2.lagu menu
3.logo2
4.dan apa2 saje...

Cadangan/Sumbangan anda amat dihargai....



Last edited by pijan08 on Fri Jan 10, 2014 12:56 pm; edited 3 times in total


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
1.wallpaer kalu nok cantik boleh ambik kat FB Bolesepak Malaysia..situ..bnyak wallpaper canrik2
2.lagu letak lagu2 yang semangat ckit..mcm Metropolitan - Fikirkan Boleh
3.logo letak logo 3d..baru gempak
4.dok tahu doh nak cadang nape..

clewi98

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
untuk pes 2012 ?

ducados

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
salam..wallpaper untuk menu,klau bleh letak la logo semua team liga super..kt tengah ko letak la gmbar 3 piala..piala liga super,piala FA,piala malaysia..lagu aku cadangkan ko letak lagu pasal bola je,selamanya harimau malaya,lagu setiap team,contohnya hijau kuning..ko letak lagu semua team,so semua org bleh edit nk letak lagu ape kt menu,mesti la semua nk letak lagu negeri masing2 kn..pand2 la diorang edit..extra letak la lagu yg time world cup dulu2,bamboo ka..xkesah la,aku bg idea je..

ducados

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
klau bleh update la muka player..baru semangat ckit nk main..power player pn klau bleh updat ikt prestaasi semasa diaorang..baru la empak bro...

mibrahim

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
ni list lgu yg ak dh ad skang..rse nye ad yg sesuai :)


14, "Fast Lane", "Eminem & Royce da 5'9"
15, "Set Fire To The Rain", "Adele"
16, "Danza Kuduro", "Don Omar ft. Lucrenzo"
17, "You Make Me Feel...", "Cobra Starship ft. Sabi"
19, "Forever ft Swizz Beats", "Drake, Kanye West, Lil Wayne & Eminem"
20, "Till I Collapse (remix)", "Eminem, 50 cent, 2 pac"
22, "suavemente", "Nayer ft. Pitbull & Mohombi"
23, "Firework", "Katy Perry"
24, "Glory Glory Man Utd", "Manchester United"
25, "The Ballad of Mona Lisa", "Panic At The Disco"
44, "Who Says", "Selena Gomez"
45, "Chop Suey", "System Of A Down"
51, "Stereo Hearts", "Gym Class Heroes Adam Levine"
52, "Till The World Ends", "Britney Spears"
53, "Written In The Stars", "Tinie Tempah"
54, "Papa Americano", "PItbull"
55, "I Feel Like Dancin'", "All Time Low"
56, "Super Bass", "Nicki Minaj"
57, "All About Him", "Auburn"

zaf14

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
cdangan aku,y not buat wallpaper sume jersi malaysia...dr adidas smpai ke nike..sbb generation adidas ade gk yg smart..

Wan Yuhiesa

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
>jgn lpe ltak chant untuk Malaysia n sume team liga malaysia...
>update face player
>video intro n background sal bola malaysia


_______________________________________________________________________________________________



SAYA ANAK MALAYSIA


rosnazli

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
thanks semua ...

http://www.pes-1malaysia.com/forum

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
Sesiapa yg ada walpaper yg lawa dan cantik,x kira ko ambik dari mana atau buat sendiri...sharelah disini..tq


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

Rizad Aizad

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
bgi menu pulak,aqu cadangkan,gantikan video real madrid dgn mana2 team yg sesuai...malaysia ke,kelantan pun ok jugak...(video real madrid tu masa mla2 start ada c.ronaldo wat free kick...>gantikan dgn sper2 dlm team malaysia or team ngri pro free kick) n lgi stu...bro add team baru liga ipta dan ipts yg ada...ipta dan ipts just bju je buat,logo tu bgi student ipt la yg wat tpi jgn locked team tu,snang bgi yg nk edit team tu

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
Share jelah baju ipta dan ipts....


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

Kamarul Karkz

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
nk tanyer ni lagu utk pes 2012 dyer guna wav file ke adx?
and mcm mne nk create wallpaper utk pes 2012

http://pesmalaysiapcediting.blogspot.com/

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
Kamarul Karkz wrote:nk tanyer ni lagu utk pes 2012 dyer guna wav file ke adx?
and mcm mne nk create wallpaper utk pes 2012
format adx bro..

Wan Yuhiesa

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
kamarul> pes2012 skg gune video berformat .sfd (softdec), jd ko kna convert video bru boleh ltak jd gmbr background...


_______________________________________________________________________________________________



SAYA ANAK MALAYSIA


tuanzz77


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
klw blh ltak callname utk stiap pmen mlaysia..smgat skit nak main..hehe

ciputhegooner

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
tuanzz77 wrote:klw blh ltak callname utk stiap pmen mlaysia..smgat skit nak main..hehe
aku dah buat beberapa callname untuk pemain malaysia...nanti siap,aku akn release.. Wink


_______________________________________________________________________________________________


ONCE A GUNNER, ALWAYS A GUNNER
HAVE A VISIT TO MY BLOG FOR MORE INFO
http://ciputhegooner.blogspot.com

sayaBulat

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
salam bro bro smua ! saya bru lagi kat sni . hehe sy bgi skit cdangan lah bro . apa kata klau korang update stdium smua ngri kat dlm pes2012 ni dan lagi stu , lagu bola tu biar lah lagu semua bola and patriotik skit , klau nak snang . rmbat je lagu lagu ultras negeri2 atau ultras malaya :) Menari

rahman98

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
bole ke buat patch yg ade aff suzuki.?.SAJE NK TANYE,,kot2 bole ke.. HAHA

mmadbling

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
halo..brader admin..aku nak buat permintaan sikit utk pes 2012 pes-1malaysia version yg akn dtg..

bole tak brader admin buat mcm ni..aku yakin mmg lg ramai org suke blog ni..:

-Semua nama pemain HURUF BESAR
-Semua nama kelab HURUF BESAR
-UPDATE incorrect KITS
-Ade team negare Indonesia(emblem pon buat bulat mcm PES-1Malaysia v2.0)
-Peta Indonesia betul
-Ade team Pahang FA(kt Liga Super dlm PES-1Malaysia v2.0 ade 2 team lebih kan?? bole gantikan x)
-Ade STADIUM DARUL MAKMUR (Stadium Pahang)
-Intro yg pasukan Malaysia dgn Korea atau dgn Kelantan mcm PES-1Malaysia v2.0 tukar(kasi video yg lagi smart ke..)
-Ade LIGA SUKAN SEA 2011
-Ade LIGA AFF SUZUKI 2010
-Baju training pasukan Malaysia pon tukar (kalau bole buat la)
-New Boots
-New Balls

kalau brader admin bole update mcm ni utk PES-1Malaysia version akn dtg..mmg aku sgt2 hargai..
aku akan ajak lagi ramai member2 aku usha page nih...

Sufi Safiei

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
aku setuju dgn cdgan mmadbling tu..
ari tu aku download pes-1malaysia v2.0..semue player n klab2 jd huruf kecik..
aku suke main kalau uruf besor...
n satu lagi aku rase pes-1malaysia v.20 tu ok dah...
tp kalau tambah team indon lg best...bru smangat sikit klaw nak lwn country..

Kamarul Karkz

avatar
PES-1MAS Moderator
PES-1MAS Moderator
Sufi Safiei wrote:aku setuju dgn cdgan mmadbling tu..
ari tu aku download pes-1malaysia v2.0..semue player n klab2 jd huruf kecik..
aku suke main kalau uruf besor...
n satu lagi aku rase pes-1malaysia v.20 tu ok dah...
tp kalau tambah team indon lg best...bru smangat sikit klaw nak lwn country..

ko boleh edit dlm PES EDiTOR Je Lol!!

http://pesmalaysiapcediting.blogspot.com/

rahman98

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
buat team indonesia,vietnam,singapore pliiss~~ version 3.0 ..haha!

x bole ke buat dlm bentuk CD.. tros install ..kan senang....mungkin kene pkai duit...tp mungkin balikk modal maa~ hohohho!

mmadbling

avatar
PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
Kamarul Karkz wrote:
Sufi Safiei wrote:aku setuju dgn cdgan mmadbling tu..
ari tu aku download pes-1malaysia v2.0..semue player n klab2 jd huruf kecik..
aku suke main kalau uruf besor...
n satu lagi aku rase pes-1malaysia v.20 tu ok dah...
tp kalau tambah team indon lg best...bru smangat sikit klaw nak lwn country..

ko boleh edit dlm PES EDiTOR Je Lol!!

MCM MANE NAK BUAT PASUKAN NGAN KIT BARU..??
AJOR LA SIKIT..

pijan08

avatar
PES-1MAS Administrators
PES-1MAS Administrators
tq semua...permintan anda akan dipertimbangkan...


_______________________________________________________________________________________________

<< PLEASE CLICK "+" AT THE RIGHT IF SOMEONE POST TO YOUR VERY USEFUL >>

FOLLOW MY BLOG,VISIT MY FORUM EVERDAY AND POST YOUR FILE IN FORUM


TEAM PES-1MALAYSIA FC

http://pes-1malaysia.forumms.net

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum