MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY
Welcome on the PES-1MALAYSIA
To take full advantage of everything offered by our forum, If you are already a member please login

http://pes-1malaysia.com/login.forum

Join our community

http://pes-1malaysia.com/profile.forum?mode=register
MALAYSIA PES LOVERS COMMUNITY

PES Patch|Pes2012 Patch|Patch MSL 2013|Patch MSL 2012|MSL Patch by PES-1MAS|Pes2013 Patch Malaysia|PES2012 Patch Malaysia|Team Malaysia|Pes2013 Patch|Kits|Menu|Editing Tools|Graphics|Faces|Team Malaysia|Pes Malaysia|Patch Malaysia|Pes2013 MSL Patch|

Facebook 1 Malaysia
Latest Topics
Topic
History
Written by
Is It Ok To Buy Facebook Likes
Game Of Thrones Staffel 3 Hit
The Lion King SIMBAS MIGHTY ADVENTURE FOR PC Download.rar
Zooskool 8 Dogs In One Day
Zooskool 8 Dogs In One Day
{Windows 7 Ultimate SP1 X86-x64 BG-EN IE10 April 2013}
Remas Toket 3gp
NFS Undercover Rus Full [tfile.ru]
Silver The Hedgehog - World's Collide
VMware Workstation 7.1.4 Build 385536 Final
Tue Nov 18, 2014 9:48 am
Sun Jun 08, 2014 11:18 am
Sun Jun 08, 2014 12:51 am
Sat Jun 07, 2014 8:59 pm
Sat Jun 07, 2014 8:57 pm
Sat Jun 07, 2014 11:21 am
Sat Jun 07, 2014 5:21 am
Fri Jun 06, 2014 7:23 am
Fri May 30, 2014 2:03 pm
Fri May 30, 2014 6:21 am
pmqcondeo
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
georgjam
lizabian

You are not connected. Please login or register

Pes-1Malaysia patch 0.5(share face korang kat cni)

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
First topic message reminder :

korang semua boleh lah share gambar korang kat cni
hehehe
:D :D :D :D :D


alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
hahaha...aq dh siap buat face aq....

http://khalid93view.blogspot.com

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
bagus la ..

alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
[You must be registered and logged in to see this image.]

huhuh....dh try buat...ni la hasilnye...tp maybe prlu di fix lg....

http://khalid93view.blogspot.com

$Y@F!q96ed!t

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
alid wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

huhuh....dh try buat...ni la hasilnye...tp maybe prlu di fix lg....

ok dah tu..pndai jugak ko buat...

alid orng sarawak rupanya..

http://pesbysyafiq96.blogspot.com/

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
$Y@F!q96ed!t wrote:
alid wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

huhuh....dh try buat...ni la hasilnye...tp maybe prlu di fix lg....

ok dah tu..pndai jugak ko buat...

alid orng sarawak rupanya..
hmm
ade gen la ko
hahaha

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
haha..bro. . kalau boleh nak bagi perfect agik .. ko boleh edit texture colour bagi sama colour muka dengan muka kau dan skin muka tu

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
alid aku dah siap muka kau, nie link [You must be registered and logged in to see this link.]

kau try la,aku tak try lagi kat pes 2011 coz aku busy skit. nanti kau kasi kat aku preview dalam game,nanti aku leh edit lagi kalau kau tak suka

alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
Robinson22 wrote:haha..bro. . kalau boleh nak bagi perfect agik .. ko boleh edit texture colour bagi sama colour muka dengan muka kau dan skin muka tu

haha..tu je masalahnye skg nih....

http://khalid93view.blogspot.com

alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
$Y@F!q96ed!t wrote:
alid wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

huhuh....dh try buat...ni la hasilnye...tp maybe prlu di fix lg....

ok dah tu..pndai jugak ko buat...

alid orng sarawak rupanya..

yup2..org swk....ohhhaaaaaa!

http://khalid93view.blogspot.com

alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
amankickoff wrote:alid aku dah siap muka kau, nie link [You must be registered and logged in to see this link.]

kau try la,aku tak try lagi kat pes 2011 coz aku busy skit. nanti kau kasi kat aku preview dalam game,nanti aku leh edit lagi kalau kau tak suka

ok nnt aq post....tq..

http://khalid93view.blogspot.com

Robinson22

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
bagus

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
amankickoff wrote:
KrulAmirul wrote:bro buat face aku boleh

boleh,kasi gambar
aku dah kasi

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
KrulAmirul wrote:
amankickoff wrote:
KrulAmirul wrote:bro buat face aku boleh

boleh,kasi gambar
aku dah kasi

gambar tu gelap,kasi yg cerah ckit

KrulAmirul

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
ok

thaldin


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
bro bleh bt pic aku

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
thaldin wrote:bro bleh bt pic aku

kasi gambar besar

thaldin


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
besar mane bro...

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
thaldin wrote:besar mane bro...


besar mane pon tak kesah,tapi jgn kecik sangat

thaldin


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
besar dari yg aku anta semlm la ek

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
thaldin wrote:besar dari yg aku anta semlm la ek

eh,aku dah wat dah face kau ,check messages kau

alid

avatar
PES-1MAS Junior Members
PES-1MAS Junior Members
[You must be registered and logged in to see this image.]

ni die face aq yg ko buat...kt belah kanan tu aq sndri yg buat...hahaha....
klu ko boleh cerahkn skin tu cantek ckit... :oops:

http://khalid93view.blogspot.com

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
alid wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

ni die face aq yg ko buat...kt belah kanan tu aq sndri yg buat...hahaha....
klu ko boleh cerahkn skin tu cantek ckit... :oops:

okay

amankickoff

avatar
PES-1MAS Crew
PES-1MAS Crew
amankickoff wrote:
alid wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

ni die face aq yg ko buat...kt belah kanan tu aq sndri yg buat...hahaha....
klu ko boleh cerahkn skin tu cantek ckit... :oops:

okay

[You must be registered and logged in to see this link.]

thaldin


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
Subject: Re: Pes-1Malaysia patch 0.5(share face korang kat cni) Sat Feb 12, 2011 4:33 pm
+
----
-
thaldin wrote:
besar dari yg aku anta semlm la ek


eh,aku dah wat dah face kau ,check messages kau

bro cam ne view pic tu

cricket


PES-1MAS Newbies
PES-1MAS Newbies
baru aku prasan byk2 gamba aku xde gamba sorg2..ni je gamba muka plg stret aku ada
abaikan bini aku kt sblah LOL
Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum